Funderat någon gång på att leva din dag som om det vore din sista? Vet att många uttrycker just detta, även jag. MEN jag lever inte min dag som om den vore sista dagen för då skulle jag tala om för vissa i min omgivning hur mycket just de betyder för mig....jag skulle säga upp mig från alla "måsten" och bara njuta av livet! Jag skulle inte invänta små tillfälligheter för att få smaka på livet utan jag skulle Ta Mig För och Njuta till fullo!

Sorg...Denna dag är tillägnad Uffe då jag tänkt mycket på dig och önskar jag kunde stötta dig och din vän i det svåra. Men som jag sa tidigare, du kan bara lysa med din närvaro och visa att du finns vilket jag försöker göra nu och gjorde även tidigare ikväll! Jag finns!

image9

Better in time!
//Life and pain

Har du funderat över själva ordet någon gång? Kär - Lek.

Livet är en Lek och vi tycker om vår omgivning olika mycket varierande på vilken typ av Kär - Lek vi vill tillbringa med dem.


Är det en arbetskomis får du inte leka för mycket, bara tycka om sådär lagom mycket!
Är det en vän ska du både Leka och Kära men på ett vänskapligt sätt!

Är det en förälder ska du tycka om jätte mycket men inte Leka alls!
Är det en älskare får du bara Leka, Leka, Leka, Leka och Leka!
Är det en hjärtevän ska du Kär - Leka allt du bara kan!

Jag vill Kär - Leka!

En del säger tålamod, andra säger is i magen! Jag hade den där isbiten som cirkulerade runt i magen och som resulterade till mycket positiva besked! Har man tur eller är man bara en såpass bra människa att livet måste erbjuda mig en massa godbitar? 

Har jag sagt att jag älskar den här årstiden? Älskar gräset, doften av grillat, den milda vinden som blåser i håret, havet som glittrar av strålarna och alla dessa vackra människor! Visst blir man glad och full av energi! 


Fötterna lite halvt på jorden, 070604
image8