Förra veckan öppnade Gymgrossisten en ny butik i Göteborg. Jag tog mig dit med D och lyckades få tag på rosa dragremmar som jag så länge (!!!) letat efter. Idag invigde jag dem på gymet för första gången och passet blev så lyckat!! Fick inte ont i nävarna som jag tidigare fått och fingrarna blev inte alls svullna som innan. 
 
 
Förra helgen förberedda jag min tredje omgång av Juice Reboot. Det blev sammanlagt 2,5 dagar även denna omgång men nu tänkte jag ta lite paus ifrån det hela. Känns bra med juice:andet men den största nackdelen är att jag av någon anledning inte tar mig till gymet. Såklart sitter det i psyket, att jag tror mig inte ha energi till att prestera. Men men....
 
Måste berätta att jag via glossybox fick en detoxkur från Yves Rocher. Den var både god och gjorde att jag kände mig piggare bara efter ett par dagars användning. Är annu inte klar med kuren som ska vara i 10 dagar men kan varmt rekomendera den. Bjuder på en bild så du vet vad du ska söka efter i hyllorna:
Åh, får ju inte glömma och berätta om behandlingen som jag var på i fredags. Förra året i födelsedagspresent fick jag av brorsan och svägerskan en valfri Lyx Behandling. I den ingick flera olika kliniker och behandlingar men mitt val blev 70 minuters helkroppsmassage. Det va helt fantastiskt (!!), så fantastiskt att terapeuten var tvungen att hålla kvar mig på kliniken 20 minuter efter avslutad behandling. Hade slappnat av så mycket att blodtrycket sjunkit och jag knappt hade någon styrsel i kroppen. Ska nog önska mig massage även detta år. =)
 
Peace!
Detox, Dragremmar, Glossybox, Gymgrossisten, HelkroppsMassage, JuiceReboot, LyxBehandling, YvesRocher,