Vaknade imorse av ett SMS där det stod att snön kommit till Göteborg... Vågade inte lita på dem skrivna orden så jag skuttade upp ur sängen, sprang till fönstret och blev överlycklig!! Snön hade kommit...igen!!!
 
Väl ute och på väg till bilen kände jag igen känslan jag för många år sedan kände. Nämligen känslan av vintern-i-Umeå. Va tvungen att fånga det vackra ögonblicket på bild:
 
 
Har nu ätit "vanlig mat" i 2,5 dagar, funderar på att gå in lite hårdare med min juice´ning under kommande vecka. Får dock se hur mycket motivation jag hinner bygga upp under helgen....förhoppningen är att jag på något enkelt sätt ska få in detta i min vardag och kanske alltid börja dagen med ett glas nyttigheter. Latheten tar dock snabbt över, i mitt liv blir det oftast "ALLT-eller-INGET"!
 
//Rock On!!
Snö, VackertUtomhus, VillBoUteISnön, Vinter,
....ja, precis! 2,5 dag med juice blev det denna omgång. Allt började egengligen med att en kollega/vän frågade om jag skulle ha sushi till lunch....... Svaret blev nej från min sida men suget växte och växte för en sushi-älskare som mig. Satte mig i bilen efter jobbet och kunde inte ens få i mig de sista klunkarna av juicen. 
 
Mitt beslut från början då jag startade min Juice Reboot var att om jag skulle känna minsta hunger och vilja äta/tugga på något så skulle jag göra det. Detta för att jag aldrig ska känna att jag tvingade mig in i juice Rebooten. Detta är nog även anledningen till att jag givit mig in i Juice Rebooten för en andra omgång. Väl hemma ställde jag mig i köket och lagade lite mat =)
 
Så efter denna omgång har jag bestämt mig för att ge mig in i en tredje Reboot period =)
 
Efter dessa två perioder med juicefasta har jag sammanlagt gått ner 3,9 kg (!!!!), känner mig fräschare i hyn, gladare, mindre stressad och sover betydligt mycket bättre än tidigare. Största nackdelen de dagarna då jag kör fastan är att jag undviker träningen då jag är rädd för att energin inte ska räcka till. 
 
See ya!!
Fasta, Frukt, Grönsaker, Juice, JuiceReboot, MåBra, Träning, Viktnedgång, grönsaker, hålsa, skönhet,
...idag har det varit riktigt tufft. Inte för att jag har varit hungrig utan för att jag har suttit inne på kontoret hela dagen och vid flera tillfällen önskat att jag hade haft något att tugga på. Alltså mer sug....
 
Lite fascinerande hur ätbeteenden kan sitta så djupt inpräntat i ens huvud. Det är väl just det som är vanor & rutiner. Hade förstått suget om jag hade varit hungrig och magen kurrat, men icke - hjärnan sa till mig att ta en godisbit/macka/frukt mellan varven bara för att ta en liten paus från allt kontorsarbete. 
 
Belöningen fick bli kolsyrat vatten alternativt grönt te. Nu när arbetsdagen är över känns det riktigt bra så jag kommer även att denna vecka ge mig in i tredje dagen =)
 
...Innan jag lämnade kontoret hade jag denna fantastiska himmel framför mig...
Fasta, Juice, JuiceReboot, frukt, grönsaker, hålsa, skönhet, vikt, viktnedgång,